Promoţii în magazin

Vinurile săptămânii servite la pahar, în Tasting Room

Degustări de vin

Degustări oferite de producătorii de vin clienţilor noştri

Brunch & Wine Party

Evenimente “food & wine pairing”, experimente culinare şi enologice

Cadouri

Pachete cadou cu vinuri şi delicatese, pentru familie, prieteni sau companii

Turism viticol

Excursii în zone viticole celebre, vizite şi degustări la crame

Home » Cadouri

Două puncte egal 33

Autor: on 01/04/2013 – 12:00 am0 comentarii | 560 afişări

IMG 4515 Două puncte egal 33

Până pe 4 mai 2013, la magazinul Good Point este valabilă următoarea socoteală:

un Punct Alb + un Punct Roşu = 33 lei (în loc de 41 lei)


Punct Alb

  • Culoare: alb
  • Caracter: sec
  • Treapta de calitate: DOC Odobeşti
  • Soiuri: Sauvignon Blanc, Riesling de Rhin şi Fetească Albă
  • An: 2011
  • Alcool: 13.1%
  • Capacitate: 0.75 l
  • Producator: Vinex Odobeşti (Good Point Private Label)
  • Regiune: Jariştea, Vrancea
  • Ţara: România
  • Descriere: lucrat de Gabriel Stoica, unul dintre discipolii reputatului Răzvan Macici, vinul este caracterizat de o combinaţie de note fructate, florale şi minerale susţinute de un corp rotund şi o bună aciditate. Cupajul se doreşte a fi un exponent reprezentativ al zonei Jariştea.

Punct Roşu

  • Culoare: roşu
  • Caracter: sec
  • Treapta de calitate: DOC Dealu Mare
  • Soiuri: Fetească Neagră şi Merlot
  • An: 2009
  • Alcool: 13%
  • Capacitate: 0.75 l
  • Producator: Ch. Pietrosărăţii (Good Point Private Label)
  • Regiune: Săhăteni, Buzău
  • Ţara: România
  • Descriere: culoarea este roşu închis, opac, formând lacrimi subţiri şi dese pe pahar. Nasul, complex şi destul de intens, ne întâmpină cu vişine supracoapte, cafea, vanilie, pământ reavăn şi piele tăbăcită. Buchetul este cu atât mai remarcabil cu cât vinul nu a fost deloc baricat. În gust predomină stafidele, fructele negre de pădure şi magiunul de prune. Corpul este suplu, cu tanini fermi dar bine rotunjiţi. Alcoolul excelent integrat şi aciditatea bună ne indică faptul că vinul a ajuns la maturitate şi că se va păstra în formă încă vreo 2-3 ani. Postgustul este mediu spre lung, cu fructe negre, note de fum şi o iluzie de lemn dulce.

S-ar putea să vă mai intereseze: