Promoţii în magazin

Vinurile săptămânii servite la pahar, în Tasting Room

Degustări de vin

Degustări oferite de producătorii de vin clienţilor noştri

Brunch & Wine Party

Evenimente “food & wine pairing”, experimente culinare şi enologice

Cadouri

Pachete cadou cu vinuri şi delicatese, pentru familie, prieteni sau companii

Turism viticol

Excursii în zone viticole celebre, vizite şi degustări la crame

Home » Turism viticol

Promoţia I LOVE CAVA!

Autor: on 15/10/2009 – 11:04 am0 comentarii | 1,741 afişări

Perioada de desfasurare: 15 octombrie-31 decembrie 2009.

Produsele CASTELLROIG incluse in promotie:

  1. Vin spumant Cava Reserva Familiar (91 puncte Parker)
  2. Vin spumant Cava Gran Reserva (90 puncte Parker)
  3. Vin spumant Cava Brut Rose (90 puncte Parker)
  4. Vin alb Terroja Xarello (90 puncte Parker)
  5. Vin alb Blanc Seleccio (88 puncte Parker)


Reguli de participare: clientii care cumpara din magazinul Good Point, pe toata perioada de desfasurare a promotiei, unul din cele 5 produse descrise mai sus vor fi inscrisi la tombola, cu un numar de taloane in functie de fiecare sortiment:

Taloanele completate cu datele de contact si semnate de participanti se vor depune intr-o urna la sediul magazinul Good Point. Ultima zi pentru depunerea taloanelor este 31 decembrie 2009. Pentru validare cumparatorul trebuie sa pastreze bonul de casa. La promotie nu pot participa angajatii si proprietarii magazinului Good Point cat si rudele de gradul I ale acestora.

Premiul cel mare este o excursie de turism viticol – 4 zile la Barcelona pentru 2 persoane, cu vizitarea cramei CASTELLROIG, specializata in productia vinului spumant CAVA. Excursia se va desfasura la sfarsitul lunii ianuarie 2010 si va include:

  • Bilete de avion dus-intors
  • Cazare 3 nopti intr-un hotel de 3 sau 4 stele in centrul Barcelonei
  • O zi la CASTELLROIG: vizitarea cramei si degustare de vinuri
  • Pranz traditional la un restaurant catalan

Vor fi acordate si doua premii secundare care vor consta in pachete-cadou in valoare de 250 RON fiecare, cu vin si delicatese comercializate in magazinul Good Point.

Desemnarea castigatorului: se va realiza prin extragere din urna, la inceputul lunii ianuarie 2010, in cadrul unui eveniment public organizat de Good Point.

Acordarea premiilor: Good Point va asigura informarea castigatorului prin intermediul datelor de contact de pe talonul de participare. Castigatorul se poate prezenta la sediul magazinului Good Point din Iasi pentru revendicarea premiului dupa maximum 7 zile calendaristice de la data extragerii. Castigatorul nu poate solicita din partea magazinului Good Point contravaloarea excursiei. In cazul in care castigatorul excursiei refuza premiul, el poate solicita primirea unuia din cele doua premii secundare. In aceasta situatie, cel de-al doilea castigator desemnat in cadrul extragerii va fi considerat castigatorul concursului.

S-ar putea să vă mai intereseze: